Спортен часовник Suunto Spartan Trainer Wrist HR G

379,00 лв. 529,00 лв.

28%

Търговец: PromoMix

Suunto Spartan Trainer Wrist HR е изработен със здрав корпус и дисплей от минерален кристал, проектиран за максимална издържливост срещу механични повре

Suunto Spartan Trainer Wrist HR е изработен със здрав корпус и дисплей от минерален кристал, проектиран за максимална издържливост срещу механични повреди и надраскване.
Suunto Spartan Trainer Wrist HR е с вграденa GPS навигация, с много висока чувствителност и отлична точност дори при лоши климатични условия. Това позволява на Suunto да открива GPS сателитите значително по-бързо и да получава максимално точни отчитания.
Режимът Алтиметър/Барометър работи в три основни профила – Алтиметър, Барометър и един автоматичен. Вграденият сензор усеща движението или липсата на такова и превключва автоматично между режим алтиметър и барометър.
Патентована технология, уникална комбинация от показанията на GPS и сензор за ускорение (акселерометър), която осигурява максимално точно измерване на моментната скорост в реално време. Сензорът за ускорение попълва пропуските, когато отчитанията с GPS са невъзможни, например в гъста гора или тунел.
Сигналът адаптивно се филтрира въз основа на данните на GPS и на акселерометъра, което позволява по-точни отчитания при постоянна скорост и по-бърза реакция при промяна на скоростта.
Със Suunto Spartan Trainer Wrist HR получавате информация за сърдечната честота в реално време посредством сензора вграден в часовника. Използвайки функциите Алтиметър и Пулсомер заедно, ще се информирате как пулсът ви реагира на различна надморска височина и лесно ще определите оптималното темпо.
Параметърът PTE показва въздействието на дадена тренировка и е най-точен при умерена до висока интензивност на тренировката. Стойността на PTE се изчислява според настоящото ви ниво на подготовка. В колкото по-добра физическата форма сте, толкова повече усилия ще трябва да положите за да постигнете по висок PTE.
Индексът Recovery Time ще ви помогне да определите времето необходимо на тялото ви за пълно възстановяване след тренировка. Това зависи от продължителността и интензивността на тренировката, както и цялостната умора, натрупана дори при тренировка с ниска интензивност.
Оставащото време за възстановяване автоматично се добавя към следващата сесия, ако започнете нова тренировка, преди то да е изтекло.
Внос от Германия!

- Цветен дисплей с резолюция: 218 x 218 пиксела
- GPS проследяване със скорост, дистанция и POI навигиране
- Проследяване на маршрута в реално време
- 24/7 проследяване на крачки, изгорени калории и съня
- Разнообразие от спортни профили - плуване, колоездене, тичане, катерене, фитнес и други
- Прецизен пулсомер с изчисляване директно от китката
- Напътствия на екрана при извършване на тренировка
- Изчисляване на времето за възстановяване
- Получаване на обаждания, съобщения и нотификации
- Планиране на маршрут в Movescount.com с топографски карти
- Съвместим с Suunto Movescount App (IOS и Android)
- Съхраняване и преглед на историята на активността
- Различни изгледи на часовника
- Индикатор на нивото на батерията
- Показване на дата, време и двойно време
- Данни за изгрева и залеза
- Вибрация
- Водоустойчивост: 5 Bar /5 ATM
- Живот на батерията: 10 часа при включен GPS
- до 30 часа в режим пестене на батерия
- до 7 дни при 24/7 проследяване на активността
- до 14 дни при обикновена употреба като часовник
- Размери на часовника: 46 / 46 / 15.7 мм
- Тегло на часовника: 56 грама

* Мострен продукт с козметични драскотини. Цената е съобразена!

Линк:
https://www.amazon.de/SUUNTO-SPARTAN-TRAINER-WRIST-AMBER/dp/B077TNDRVX/ref=sr_1_8?keywords=suunto+spartan+trainer+handgelenk+hr&qid=1561381807&s=gateway&sr=8-8

След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******