Спортен часовник Suunto Ambit3 Peak Black GPS Мулт

499,00 лв. 699,00 лв.

29%

Търговец: PromoMix

Suunto AMBIT3 има здрав, еднокомпонентен корпус от поликарбонати и анодизиран алуминий и дисплей от минерален кристал, проектирани за максималн

Suunto AMBIT3 има здрав, еднокомпонентен корпус от поликарбонати и анодизиран алуминий и дисплей от минерален кристал, проектирани за максимална издържливост срещу механични повреди и надраскване.
Suunto Ambit 3 Peak Black е с вграден GPS с WayPoint навигация, базиран на технологията SiRFstarIV. Приемникът има много висока чувствителност и отлична точност дори при лоши климатични условия. Това позволява на Suunto AMBIT3 да открива GPS сателитите значително по-бързо и да получава максимално точни отчитания.
Устройството позволява да запаметявате текущото си местоположение като пътеводна точка (WayPoint) и по-късно да използвате GPS навигацията за да достигнете до запаметената дестинация. В паметта могат да се съхраняват до 100 точки. Можете да изберете пътеводни точки от предварително зададен списък на Movescount.
дигитален 3D компас, компенсиращ наклона на Suunto AMBIT3, позволява точно отчитане на посоката, независимо от ъгъла под който се намира китката ви
Висотомерът на Suunto AMBIT3 е с обхват от 500 до 9000 метра и резолюция 1 метър, изключително полезен при всички дейности, при които е необходимо да имате информация за надморската височина, вертикалната разлика и температурната компенсация. Интервали на записване – 1 сек. и 10 сек.
Барометърът е с резолюция 950-1060 хектопаскала и показва текущото налягане на морското равнище, абсолютното налягане, разлика в налягането и има индикатор за тенденция на налягането.
Режимът Алтиметър/Барометър работи в три основни профила – Алтиметър, Барометър и един автоматичен. Вграденият сензор усеща движението или липсата на такова и превключва автоматично между режим алтиметър и барометър.
Патентована технология, уникална комбинация от показанията на GPS и сензор за ускорение (акселерометър), която осигурява максимално точно измерване на моментната скорост в реално време. Сензорът за ускорение попълва пропуските, когато отчитанията с GPS са невъзможни, например в гъста гора или тунел.
Сигналът адаптивно се филтрира въз основа на данните на GPS и на акселерометъра, което позволява по-точни отчитания при постоянна скорост и по-бърза реакция при промяна на скоростта.
FusedSpeed™ дава голямо предимство в ситуации, когато в хода на тренировката е необходимо бързо и точно да отчетете скоростта, например по време на движение по неравен терен или интервална тренировка.
Със Suunto AMBIT3 получавате информация за сърдечната честота в реално време посредством специален нагръден колан Suunto Smart Sensor BTLE.Използвайки функциите Алтиметър и Пулсомер заедно, ще се информирате как пулсът ви реагира на различна надморска височина и лесно ще определите оптималното темпо.
Параметърът PTE показва въздействието на дадена тренировка и е най-точен при умерена до висока интензивност на тренировката. Стойността на PTE се изчислява според настоящото ви ниво на подготовка. В колкото по-добра физическата форма сте, толкова повече усилия ще трябва да положите за да постигнете по висок PTE.
Индексът Recovery Time ще ви помогне да определите времето необходимо на тялото ви за пълно възстановяване след тренировка. Това зависи от продължителността и интензивността на тренировката, както и цялостната умора, натрупана дори при тренировка с ниска интензивност.
Оставащото време за възстановяване автматично се добавя към следващата сесия, ако започнете нова тренировка, преди то да е изтекло.
Внос от Германия!

- Часовник (двойно време), хронометър, аларма
- Мултиспорт режим
- Изгорени калории в реално време
- FusedSpeed™
- Пулсомер
- Bluetooth Smart свързаност
- Информация за обаждания и съобщения на часовника
- Максимален Тренировъчен Ефект / Peak Training Effect – PTE
- Време за възстановяване / Recovery Time
- Интернет дневник, възможност за планиране и анализ на Movescount.com
- Корпус BuiltToLast и дисплей от минерален кристал
- Съвместим с допълнителни безжични сензори Suunto POD
- Тренировъчни функции
- Колоездене: скорост, разстояние, ритъм и скорост на сърдечната честота
- Алпинизъм: надморска височина, скорост и разстояние (GPS корекция на координатите на всеки 60 секунди)
- Бягане по неравен терен: надморска височина, сърдечната честота, скорост и разстояние
- Тичане: темпо, сърдечната честота и хронометър
- Ски: надморска височина, наклон и време
- Тренировки в зала: информация за сърдечната честота (без GPS)
- Трекинг: разстояние, надморска височина, сърдечната честота и хронометър (GPS корекция на координатите на всеки 60 секунди)
- Батерия:
- Outdoor: ~50 часа при GPS корекция на координатите на 60 секунди
- Training: ~15 часа при GPS корекция на координатите на 1 секунди
- Watch (Alti/Baro/Compass): ~ 30 дни (без GPS)
- Размери на часовника: 50 / 50 / 18 мм
- Тегло на часовника: 89 грама

* Мострен продукт с козметични драскотини. Цената е съобразена

След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******