Smart осветително тяло за таван LED Philips Being

190,00 лв. 400,00 лв.

52%

Търговец: PromoMix

Създайте перфектната атмосфера с регулируеми светлини Philips Hue, енергоспестяващо осветление, което може да се управлява дистанционно и ще в

Създайте перфектната атмосфера с регулируеми светлини Philips Hue, енергоспестяващо осветление, което може да се управлява дистанционно и ще ви помогне да създадете идеални условия за осветление, които да отговарят на вашите идеи, дейности или настроение.
LED Philips Being Hue 32610 е осветително тяло за таван с топлина на излъчвана светлина 2200-6500 K и излъчвана светлина 2400 lm.
Създавайте подходяща обстановка според нуждите си и декорирайте дома си с топла до студена бяла светлина благодарение на 4 функции, режима.
Смарт плафона е съвместим с Amazon Alexa и Apple Homekit и възможност за свързване с Hue Bridge и управление на светлината с помощта на мобилно приложение, с което можете да добавите до 10 светлинни режима за осветяване в един превключвател за димиране.
В комплекта е включен превключвател с малка и елегантна станция за димиране, който може да бъде поставен навсякъде и не се нуждае от окабеляване, използвайте го като дистанционно управление или като превключвател на светлината за стена и се насладете на правилната светлина за всеки момент от деня.
Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се зареждайте с енергия с нашите светлинни решения на Smart осветително тяло за таван LED Philips Being Hue 32610.
Внос от Германия!

- Енергиен клас: A+
- LED таванно осветление с дистанционно управление
- Топлината на излъчвана светлина: 2200-6500 K келвин
- Излъчвана светлина: 2400 lm, лумена
- Размери на кутията: 40 / 30 / 9 см
- Тегло: 2 кг
- Мощност: 32 W

* Продукт с козметична забележка, която не пречи на употребата. Цената е съобразена!
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix