Шевна машина TecStar Nahmaschine MD 15694 100 прог

290,00 лв. 490,00 лв.

41%

Търговец: PromoMix

Новата шевна машина TecStar Nahmaschine може да се използва за Вашето любимо хоби - шиенето. Но освен приложение за свободното време, този висококаче

Новата шевна машина TecStar Nahmaschine може да се използва за Вашето любимо хоби - шиенето. Но освен приложение за свободното време, този висококачествен продук може да се използва и от професионални шивачи
Тя работи с електронен контролер и предоставя различни автоматични програми за обработката на осем различни илици - отвори предназначени за копчета или отвори изработени с декоративна цел.
В допълнение на всичко това върви и професионалното автоматично вдяване на конеца, което позволява това, понякога досадно действие, да се извършва лесно и бързо. За ваше по-голямо удобство TecStar Nahmaschine разполага с LED осветяване на шева, което допринася за по-голяма прецизност на работата Ви.
Машината също така разполага с вградено устройство за изрязване на нежелани нишки. Също така има много полезната функция за шиене с двойна игла особено полезна при шиенето на прав шев. Възможно е с едно натиксне на бутона да пренавиете шевните си конци.
Информация за текущо избраната програма или общите настройки могат да бъдат видяни на модерно вграденият LED дисплей със задно меко осветяване.TecStar Nahmaschine разполага с 200 програми които ще превърнат шиенето в детска игра. В допълнение на това има и 100 вградени символа, букви и цифри.
Просто избирате необходимият Ви символ, цифра или буква и шевната машина TecStar Nahmaschine ще свърши останалото. Чрез електрическият педал на машината ще коригирате прецизно скоростта на работа.
Консумацията на енергия в режим на работа е 30 W. Едно от нещата което прави машината още по функционална и професионална е факта, че за Ваше удобство, бобината за шиене може да бъде поставена в горната и част.
Шевната машина TecStar Nahmaschine е изработена по лиценз на немската фирма Medion, което допринася за нейното качество. Дори най-трудният за изработка бод, ще се изработи с лекота и невероятната бързина от 700 шева в минута, от прекрасната шевна машина TecStar Nahmaschine!
Внос от Германия!

- Електронно управление
- Автоматични програми за 8 вида различни илици
- 200 вградени програми, управлявани с едно натискане на бутона
- 100 вградени символи, букви и цифри
- Автоматично вдяване
- LED осветяване на шева
- Вграден нож за рязане на конци и нишки
- Функция за шев с двойна игла
- Автоматично пренавиване на конците
- Широка гама от аксесоари
- Модерен LCD дисплей с мека задна светлина
- Подвижна бобина която може да бъде поставена и отгоре на машината
- Бързо и лесно изработване на различни видове бод
- 700 шева в минута
- Мощност: 30 W

* Продукт с фини драскотини. Цената е съобразена!

След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix