Радиоуправляемо ремарке Siku 6727 Schmitz-Cargobul

129,00 лв. 199,00 лв.

35%

Търговец: PromoMix

  • фирма „Siku” e с дълга история в производството на играчки. В началото били изработвани от пластмаса, а в последствие от

Световноизвестната фирма „Siku” e с дълга история в производството на играчки. В началото били изработвани от пластмаса, а в последствие от метал, алуминий и отлети от цинк. Компанията е основана под името „Sieper Ludenscheid“ през 1921 г. и произвежда метални инструменти и алуминиеви прибори за хранене. „Sieper Ludenscheid“ сключва договор за изработването на емблеми за автомобилите Mercedes-Benz. Компанията е сред новаторите, експериментиращи с пластмаса. През 1950 г. компанията разширява дейността си в съвсем различно направление, започва ново производство на играчки в град Ludensheid. "Siku” е новата търговска марка. Тя излиза с голям асортимент от пластмасови фигурки на хора и животни. Те придобиват популярност под името "маргаринови фигурки", защото достигат до клиентите като бонуси, пакетирани с различни храни. Успехът на фигурките донесъл на „Siku“ нужните парични средства с които фирмата започва да произвежда детски колички. Именно с тях тя става световноизвестна.
Фирмата станала известна с умалените си модели на различни селскостопански машини – багери, трактори и др. Превозните средства се произвеждат както от метал, така и от качествена пластмаса. Особено атрактивна е серията „Siku Radio control“ - радиоуправляеми модели с много екстри.
Ремарке от марката Schmitz-Cargobull e оборудванo с независимo предавателнo и приемнo устройствo, базиранo на 2.4 GHz радио технология. Модела е изработен от лят метал, висококачествена пластмаса и гумени гуми.
Внос от Германия!

- Радиоуправляемо ремарке: Schmitz-Cargobull
- Мащаб: 1:32
- Материал: лят метал, висококачествена пластмаса и гумени гуми
- Батерия: Li-Ion, 3.7 V, 200 mAh
- Не се препоръчва за деца под 3 години
- Размери: 34 / 12 / 18 см
- Тегло с опаковката: 1.3 кг

Линк:
https://www.amazon.de/Siku-6727-RC-Kippsattelauflieger/dp/B00193B2AE
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix