Промо пакет 2 бр. Капсули Ariel All in One Pods Universal, 70 изпирания, общо 140 капсули, внос от Германия

70,22 лв. 87,78 лв.

20%

Търговец: МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти

 • 821123

Капсулите за пране Ariel All in One Pods Universal се отличават с уникален дизайн с много отделения, който поддържа съставките стабилни и отделени до момента на разтваряне, осигурявайки изключително концентрирана почистваща сила.

Ariel All in One Pods Universal имат отделни камери, които освобождават съставките си само когато са необходими по време на процеса на измиване. Използвайте Ariel All-in-1 PODS Universal за бели и светли дрехи. PODS са компактни перилни препарати с отлично представяне. Те също така се борят с широк спектър от петна по вашето пране за:

 • Почиства безупречно
 • Премахва петна
 • Придава блясък на дрехите
 • Освежава
 • Ефективни при 30 ° C- Лесни за използване - 100% разтваряне във вода
 • 3 пъти по-концентрирани *
  Ariel All in One Pods Universal са 3 пъти по-концентрирани от прахообразния препарат *. Специалният филм се разтваря напълно при контакт с вода, за да освободи силата на технологията за премахване на петна, в идеалната доза.
  Безупречни резултати дори при специални условия на пране
  Ariel All in One Pods Universal са ефективни при 30 ° C или бързо изпиране. Активните съставки работят заедно за премахване на упорити петна.
  Системите Ariel All in One Pods са с нова формула премахват и предотвратяват невидими замърсявания, като остатъци от кожа и пот, които в дългосрочен план причиняват посивяване, пожълтяване и неприятни миризми. Те са идеално подходящи за екологично пране, тъй като PODS са ефективни от екологично чисти и не оставят остатъци от микропластмаса. Обвивката на PODS е 100% водоразтворима и биоразградима, PODS се произвеждат със 100% зелено електричество, опаковката може да се рециклира.

  Произход Италия
  EAN 8001841672663

  Име МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти
  Фирма МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД
  ЕИК 127589111
  Адрес гр. Шумен ул. Индустриална 9
  Телефон 0887******

  Още оферти от МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти