Промо пакет 2 бр. Капсули Ariel All in One Pods Mountain Spring, 40 изпирания, общо 80 капсули, внос от Германия

40,13 лв. 50,16 лв.

20%

Търговец: МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти

  • 821124

Иновативните капсули с отлично качество на изпиране съчетават 3 специални отделения за почистване, отстраняване на петна и осигуряване на блясък на дрехите. Ariel 3 in 1 Pods изпира безупречно и отстранява петната още от първото пране

Три действия в една капсула

Технологията в Ariel 3in1 PODS поддържа трите съставки разделени до момента на изпиране, когато специалната мембрана се разтваря и освобождава силата на трите действия за безупречно изпиране.

Безупречно изпиране и в студена вода

Специалният филм на капсулите Ariel се разтваря напълно при контакт с вода, за да освободи силата на технологията за премахване на петна, в идеалната доза.

Отстраняват упоритите петна още от първото изпиране

Ariel 3in1 Pods имат много по-концентрирано действие от обикновените перили препарати, благодарение на 3-те активни съставки, които в комбинация отстраняват упоритите петна още от първо изпиране*.

*Лабораторните тестове са проведени върху дрехи комбинация от памук и полиестер, изцапани със сос от месо, малинов сорбе сок и шоколадов пудинг при програма за пране от 40° C.

Лесни за използване. 1 капсула = 1 изпиране

Всяка една капсула Ariel 3in1 PODS съдържа идеалното количество перилен препарат за едно изпиране. Забравете за измерването и дозирането при всяко пране, поставете капсулата директно в барабана на пералнята, а след това сложете прането върху нея.

Придава блясък на дрехите

Благодарение на специалната технология Fiber Science капсулите Ariel 3in1 PODS подсилват цвета на дрехите и им осигуряват блясък, за да изглеждат като нови по-дълго време.

Как да съхранявате Ariel All in1 Pods правилно?

Затворете кутията с "щракване" и я съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Тип дрехи: Цветни и Бели

Произход Италия

EAN 8001090773265

Име МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти
Фирма МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД
ЕИК 127589111
Адрес гр. Шумен ул. Индустриална 9
Телефон 0887******

Още оферти от МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти