Професионална машина за сладолед Medion MD 18387 д

199,00 лв. 380,00 лв.

48%

Търговец: PromoMix

  • за сладолед Medion MD 18387 е вече тук за да може да се наслаждавате на любимият си десерт приготвен в домашна обстановка.
  • на уред

Машината за сладолед Medion MD 18387 е вече тук за да може да се наслаждавате на любимият си десерт приготвен в домашна обстановка.
Корпуса на уреда е изработен от неръждаема стомана в комбинация с висококачествена пластмаса и разполага с вграден компресор за автоматично замразяване.
Максималното време за приготвяне на сладолед е до 60 минути, а машината поддържа температура от -18°C до -35°C. Миксера на уреда постоянно разбърква съставките за Вашият сладолед за да се получи вкусна и приятна смес. Сега лесно може да приготвите до 1.5 литър сладолед и то в удобството на Вашият дом.
Мощността на уреда е 150 W което гарантира бърза и качествена работа. След като сте приготвили Вашият сладолед, лесно може да извадите подвижният съд и да сервирате готовият продукт в удобни за Вас фунийки, чашки или купички, а след това лесно да почистите съда. Уреда е снабден с модерен LC-дисплей който показва температурата.
Не губете време, а просто вземете необходимите съставки за приготвяне, изсипете ги в машината за сладолед, включете я и ще се наслаждавате на любимото си ястие. Ванилов, ягодов, шоколадов или с карамелен вкус, всички тези видове сладолед ще се разтапят от удоволствие щом ги вкусите. Подходяща за приготвяне и на замразено кисело мляко, сорбет и други.
Разхладете горещите летни дни с домашно приготвен сладолед с помощта на Medion MD 18387.
Внос от Германия!

- Компактен дизайн
- Интегриран компресор
- Корпус от неръждаема стомана и пластмаса
- Поддържана температура: от -18°C до -35°C
- Таймер
- Време за приготвяне на сладоледа: макс. до 60 минути
- LC-дисплей
- Подвижен съд за приготвяне на сладолед
- Капацитет на съда за приготвяне на сладолед: 1.5 литър
- Миксер за разбъркване на съставките
- Възможност за добавяне на съставките в процеса на приготвяне
- Лесен за употреба и почистване
- Размери: 28.1 x 40.2 x 24.5 см
- Тегло с опаковката: 11.4 кг
- Мощност: 150 W

Линк:
https://www.medion.com/de/shop/p/kochen-zubereiten-medion-eismaschine-md-18387-kapazitaet-fuer-1-5-l-eis-fuellmenge-800-ml-selbstkuehlend-mit-kompressor-geeignet-fuer-die-zubereitung-von-eiscreme-frozen-joghurt-sorbet-50061435A1
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix