Професионална машина за сладолед Ambiano MD 18883

250,00 лв. 580,00 лв.

57%

Търговец: PromoMix

  • за сладолед Ambiano MD 18883 е вече тук за да може да се наслаждавате на любимият си десерт приготвен в домашна обстановка.
  • на уре

Машината за сладолед Ambiano MD 18883 е вече тук за да може да се наслаждавате на любимият си десерт приготвен в домашна обстановка.
Корпуса на уреда е изработен от неръждаема стомана и разполага с вграден компресор за автоматично замразяване. Машината за сладолед Ambiano MD 18883 е снабдена три готови програми и модерен LED дисплей.
Максималното време за приготвяне на сладолед е до 60 минути, а машината поддържа температура от -18°C до -35°C. Миксера на уреда разбърква съставките за Вашият сладолед за да се получи вкусна и приятна смес. Сега лесно може да приготвите до 2 литър сладолед и то в удобството на Вашият дом.
Мощността на уреда е 180 W което гарантира бърза и качествена работа. След като сте приготвили Вашият сладолед, лесно може да извадите подвижният съд и да сервирате готовият продукт в удобни за Вас фунийки, чашки или купички, а след това лесно да почистите съда.
Не губете време, а просто вземете необходимите съставки за приготвяне, изсипете ги в машината за сладолед, включете я и ще се наслаждавате на любимото си ястие. Ванилов, ягодов, шоколадов или с карамелен вкус, всички тези видове сладолед ще се разтапят от удоволствие щом ги вкусите. Подходяща за приготвяне и на замразено кисело мляко, сорбет и други.
Разхладете горещите летни дни с домашно приготвен сладолед с помощта на Ambiano MD 18883.
Внос от Германия!

- Компактен дизайн
- Интегриран компресор
- Корпус от неръждаема стомана
- Поддържана температура: от -18°C до -35°C
- LED дисплей
- Готови програми: 3
- Време за приготвяне на сладоледа: макс. 60 минути
- Подвижен съд за приготвяне на сладолед
- Капацитет на съда за приготвяне на сладолед: 2 литър
- Миксер за разбъркване на съставките
- Възможност за добавяне на съставките в процеса на приготвяне
- Лесен за употреба и почистване
- Размери: 42.5 x 28.5 x 26.2 см
- Тегло: 11.6 кг
- Мощност: 180 W
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix