Пречиствател за вода Princess 283002 пречистваща м

69,00 лв. 169,00 лв.

59%

Търговец: PromoMarket

Чудим се защо все по-често млади хора и деца боледуват от болести, присъщи за възрастни. Замърсена околна среда, вредни хранителни навици, с

Чудим се защо все по-често млади хора и деца боледуват от болести, присъщи за възрастни. Замърсена околна среда, вредни хранителни навици, стресови ситуации - всички тези фактори влошават човешкия метаболизъм. Целта на храната и водата е да осигури енергия за развитието и растежа на организма.
Водата е универсален елемент за поддържането на баланса в тялото ни и живителен източник на енергия, здраве и красота. Водата е отговорна за редица жизненоважни процеси в организма. Тя подобрява храносмилането, регулира телесната температура, допринася за изгарянето на мазнините и за моделирането на мускулите. Водата е отговорна за правилния обмен на хранителни вещества, за пренасянето на кислород до клетките, както и за транспорта на хормони и ензими. Не е за подценяване и ефектът, който тя има върху нашата психика, тъй като подобрява настроението, гони лошите мисли, ободрява и възвръща енергията и тонуса на тялото. А всичко това се отразява позитивно на здравето и външния ни вид. И това не е всичко – водата спомага за по-лесното извеждане на ненужните вещества от тялото и пречиства организма.
Много лекари препоръчват да се пие вода, когато ви боли глава, когато усещате позиви да си хапнете нещо сладичко и вредно, когато страдате от запек, когато имате проблемна кожа и други. Просто ползите от водата са безброй.
Водният пречиствател Princess 283002 пристига с висококачествен филтър за пречистване на вода 3M, предназначен за 12 месечна употреба или 4000 литра. Той пречиства водата на 99.95% от всички примеси, вируси, бактерии, механични частици, пестициди, олово, тежки метали, нефтохимикали, соли на твърдостта, хлор и други. Разполагате и с възможност за закупуване на втори допълнителен филтър.
Машината за пречистване на вода Princess 283002 се отличава със семпъл и стилен дизайн, който я прави подходяща за всеки интериор. Тя покрива и дори надвишава всякакви критерии за екологичност и здравина. Единственото, което трябва да направите е да я свържете към водопровода и ел. мрежа, за да се наслаждавате на чистата и здравословна вода. Свежест, която няма край!
Princess 283002 осигурява качествена питейна вода за дома, вилата, офиса, ресторанти, училища, детски градини, медицински учреждения и други места, където е необходимо.
Пречиствател за вода Princess 283002 осигурява значителна икономия на средства, в сравнение със закупуването на бутилирана вода. Стойността на един литър пречистената вода от Princess 283002 е много по - ниска от тази на бутилираната вода.
Произведена в Италия и внос от Германия!

- Пречиствател за вода
- Пречиства водата директно от водопровода
- Елегантен дизайн и компактни размери
- Удобен бутон за наливане на водата
- Филтър 3М за 12 месечна употреба или 4000 литра
- Пречиства водата на 99.95% от всички примеси, бактерии, механични частици, пестициди, олово, тежки метали, нефтохимикали, соли на твърдостта, хлор и други
- Минимално работно налягане: до 1.5 bar
- Значителна икономия на средства в сравнение със закупуването на бутилирана вода
- Размери на опаковката: 49.5 / 30 / 37 см

* Възможност за покупка на допълнителен филтър
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с 10% отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******