Подложка и възглавница за акупресура INTEY Wellness Therapy

34,00 лв. 49,30 лв.

31%

Лична и преносима физиотерапия: Дизайн на постелки за акупресура, базиран на традиционната китайска медицина. Просто трябва да седите, лежите или стоите на постелката за някъде между 20 и 40 минути. Процесът на акупресура ще освободи ендорфини, които често се наричат ​​„естествените болкоуспокояващи на тялото“, те помагат за намаляване на болката и предизвикват чувство на еуфория.

Цялостен масаж на гърба, шията и краката: Акупунктурната подложка и възглавница „не стимулира конкретно акупресурните точки, а по-скоро стимулира много точки наведнъж.“ Има 230 пластмасови подложки, всяка с 27 накрайника за натиск, които стимулират точките на натиск на кожата, като по този начин стимулират кръвообращението, помагат при стрес и безпокойство и помагат при безсъние. Размерът на постелката за акупунктура 68 см х 42 см х 2 см е достатъчно голям, за да легне цял гръб.

Има велкро лента от късата страна на постелката, която позволява лесно да се отстрани от пяната и да се пере. Не поставяйте комплекта постелка и възглавница за акупресура в пералня или сушилня. Бъдете внимателни и пазете ръцете си, когато почиствате шиповете на постелката.

Безопасен материал: Масажната постелка за акупресура INTEY е изработена от висококачествен 100% плътен памук и екологична растителна пяна с ABS нокти, естествени без странични ефекти и ви дава незабавно облекчение от болки в гърба и врата. Комплектът включва възглавница, покрита с акупресурни точки за опора на врата и по-цялостно облекчаване на болката.

Съвети за употреба: Най-добре е да започнете бавно и да опитате първо със слой защита, като тънка риза или чаршаф. Започвайки с няколко минути наведнъж и продължавайки напред, след като свикнете с усещането. Когато тялото постепенно свикне с постелката, болката ще намалее и кръвообращението ще се увеличи за окончателното отпускане.

Име МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти
Фирма МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД
ЕИК 127589111
Адрес гр. Шумен ул. Индустриална 9
Телефон 0887******

Още оферти от МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти