Настолен Вентилатор Clatronic VL 3601 23 см 2 скор

24,00 лв. 49,00 лв.

51%

Търговец: PromoMarket

Clatronic VL 3601 ще Ви заплени с малкият си и компактен вид. Лесно може да го поместите на бюрото до Вас когато започнете да прегрявате от работа в

Clatronic VL 3601 ще Ви заплени с малкият си и компактен вид. Лесно може да го поместите на бюрото до Вас когато започнете да прегрявате от работа в горещите летни дни.
Със своята 23 сантиметрова въртяща се перка, уреда ще Ви разхлади бързо и качествено. Вентилатора е снабден с кръгови метални предпазители, с помощта на които ще сте напълно защитени при въртенето на перката.
Вентилатора притежава 90 градусово въртене на ляво и на дясно с което още по-лесно ще раздвижи въздуха във Вашето помещение.
Може да нагласите стойката на вентилатора, така че той да духа нагоре или надолу. Clatronic VL 3601 е с мощност от 30 W което го прави изключително енергоефективен.
Вентилатора е снабден с 2 скорости на охлаждане, с помощта на които лесно регулирате силата на охлаждащата въздушна струя.
Внос от Германия!

- 23 сантиметрова перка
- Вентилатора има 2 скорости на охлаждане
- Възможност за 90 градусово въртене наляво и надясно
- Възможност за регулиране нагоре и надолу на охлаждащият поток
- Изключително компактен и удобен за поставяне на маса или бюро
- Размери: 37.5 / 22 / 27.5 см
- Тегло: 1.25 кг
- Мощност: 30 W

След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******