Кукла Бени и Бони плувай с делфин Simba Bouncin

39,00 лв. 79,00 лв.

51%

Търговец: PromoMix

Сред любимите занимания на всяка малка принцеса е играта с кукла бебе, тъй като така тя се чувства като голяма. Ролята на майка кара детето в

Сред любимите занимания на всяка малка принцеса е играта с кукла бебе, тъй като така тя се чувства като голяма. Ролята на майка кара детето ви да се чувства отговорно и грижовно, като своите родители. А всяко момиченце иска да бъде добра и грижовна майка на своите бебета. Куклата Sophie ще бъде чудесен подарък, който ще осигури много забавление на вашето малко дете.
Тя е изработена от висококачествен водоустойчив материал, а в комплекта има включен делфин. Делфинчето може да плува само или може да бъде поставено на Бони, помагайки и в уроците по плуване. Прикрепи делфинчето за Бони и виж как тя плува - по корем или гръб. Куклата е облечена в розов гащеризон, височината е 35 см и е подходяща за деца над 18 месеца!
Царството на играчките - ако едно дете разгледа каталога на Simba, много вероятно е да си помисли точно това. Развиване на първи знания под формата на игра, интересни творчески занимания, а също безкрайни истории с кукли, с фигурки, с колички или с плюшени приятели, сценарии с мини двойници на известни анимационни герои, дори щури игри за времето, прекарано навън с приятели - това са само част от заниманията, които "царството" на "Simba" осигурява за децата. А докато те греят от щастие и са способни да играят дълги часове с "изобретенията" на немския производител, родителите могат да са сигурни, че страхотните забавления и игри ще са безопасни. Експертите от марката обясняват и стъпките, които правят, за да спечелят родителското доверие.
Безопасността на продукта е един от основните приоритети. Всички продукти "Simba" са тествани от TÜV и други акредитирани лаборатории за тестване. Преди разпространението на продукта насочват изключително внимание към качеството и безопасността. Всеки продукт преминава качествен контрол и строги тестове първо във фабриката, а след това проверка от независима и акредитирана лаборатория, която е в съответствие със законовите разпоредби, определени от международните стандарти за играчки.
Естествено, за да създадеш огромно разнообразие от играчки, се изисква не само строг контрол и внимание към детайлите, а и време. Марката Simba е изцяло посветена на царството на играчките от много години. Първите стъпки са направени през 1982 г., когато Фриц и Майкъл Зибер основават компанията "Simba Toys".
Внос от Германия!

- Кукла бебе Бони плува с делфините
- Делфин който помага на куклата да плува
- Размер на куклата бебе: 35 см
- Панталонки, блузка и шапка в розов цвят
- Подходящо за деца над 3 години
- Размери: 19 x 35.5 x 31 см
- Тегло с опаковката: 1 кг

*Продукт с нарушена опаковка. Цената е съобразена!

Видео ревю:
https://www.youtube.com/watch?v=z1Qyqehu_Fc

Линк:
https://www.amazon.de/dp/B075SKXDQG/ref=pd_sbs_21_img_2/259-1570382-4571003?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B075SKXDQG&pd_rd_r=398f34d1-b4b3-4a53-96c2-1cd682dd5a00&pd_rd_w=nrSJt&pd_rd_wg=3INp7&pf_rd_p=a2f6bca6-dcb1-4822-8e28-66b64b37970e&pf_rd_r=MNCEV8W1V32ERWQQXQ8A&psc=1&refRID=MNCEV8W1V32ERWQQXQ8A
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix