Кухненски робот AEG SB2900 мини блендер 3 в 1 чопъ

79,00 лв. 179,00 лв.

56%

Търговец: PromoMix

  • робот AEG SB2900 е висококачествен уред 3 в 1, който разполага с 3 бутилка за смути, чопър и мелничка за кафе или ядки.
  • на уреда е

Кухненски робот AEG SB2900 е висококачествен уред 3 в 1, който разполага с 3 бутилка за смути, чопър и мелничка за кафе или ядки.
Корпуса на уреда е изработен от висококачествена неръждаема стомана, а мощният 400 W мотор достига 23 000 оборота/мин и смила всичко което поставите в уреда без усилие. Уреда разполага с две скорости на работа и Pulse функция за употреба на времеви импулси.
С кухненският робот AEG SB2900 всеки може да направи вкусни и здравословни шейкове за секунди. Трите удобни бутилки са с капацитет от 1 x 600 мл. и 2 x 300 мл., можете да ги вземете със себе си, дори по време на пътуване. Бутилките и капаците са изработени от висококачествена пластмаса без наличие на Бисфенол А / BPA free.
Приставка с кръстообразни остриета от неръждаема стомана ви предоставя възможност за направа на смути, студени супи, сурови дипове като хумус и гуакамоле, салатен дресинг или различни видове сосове, дори и сметана, и много други.
Чопър приставка с която лесно може да надробите, пасирате, разбивате или смесвате различни съставки за вашите рецепти. Купата на чопъра е изработена от висококачествена пластмаса без наличие на бисфенол А с капацитет до 600 мл.
С приставка с две остриета от неръждаема стомана лесно ще смилата различни хранителни продукти като кафе, ядки, твърди сирена и други.
Внос от Германия!

- Корпус: неръждаема стомана
- Скорости на работа: 2
- Функция Pulse
- Приставка с кръстообразни остриета: неръждаема стомана
- Приставка с плоски остриета: неръждаема стомана
- Приставка чопър: остриета неръждаема стомана
- Миксиращ съд: 600 мл.
- Мини блендер кана: 0.6 л. без
- Мини блендер кана: 2 x 300 мл
- Капак с отвор за пиене: 3 броя
- Миксиращите съдове и капаците са подходящи за почистване в миялна машина
- Размери: 39.7 / 13.2 / 13.2 см
- Тегло с опаковката: 2.8 кг
- Мощност: 400 w

Линк:
https://www.aeg.de/kitchen/small-kitchen-appliances/table-blenders/table-blender/sb2900/
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******