Garmin GPS вело компютър Edge 1030 навигация за ве

699,00 лв. 1175,00 лв.

41%

Търговец: PromoMix

Карайте по-дълго и по-бързо с Edge 1030 GPS вело компютъра. Той разполага с Trendline ™ популярни маршрути, използвайки милиарди километри от Garmin Connect

Карайте по-дълго и по-бързо с Edge 1030 GPS вело компютъра. Той разполага с Trendline ™ популярни маршрути, използвайки милиарди километри от Garmin Connect данни за каране, за да ви покаже най-добрите маршрути на и извън пътя. Освен това предлага изпращане на съобщения и възможността да се състезават с Strava live сегменти и свързани функции, които включват пълна съвместимост с Varia продуктите.
Garmin е Вашият водач, независимо дали искате да карате по пътя или извън него. Велосипедния компютър Edge 1030 е снабден с Garmin Cycle Map и включва завой по завой навигиране и нови навигационни сигнали, които ви уведомяват за предстоящи резки завои. Докато карате, може да получавате данните за надморската височина, преглеждате точките на интерес и търсете адреси. Round-trip routing дори ще генерира маршрут за вас. Просто кажете на Edge 1030 разстояние и начална посока и ще ви даде възможност да изберете до 3 маршрута. И разбира се е достатъчно умен, за да ви върне към маршрута, ако се отклоните от него. Когато планирате дълги разстояния, можете да разчитате на своя Edge 1030.
Edge 1030 включва най-новите инструменти за навигация и е съвместим с широка гама от аксесоари за велосипеди, които ви позволяват да измерите основните аспекти на Вашето представяне. Също така работи с добавки за повишаване на осведомеността, които могат да спомогнат за създаването на по-безопасно каране. Можете да изградите перфектната си мрежа за колоездене с Garmin и всичко започва с Edge.
От създаването на онлайн общността Garmin Connect, велосипедистите са качили милиони километри от данните. Време е тези данни да се използват за добро с Trendline популярната технологията за маршрутизиране. Когато Edge 1030 генерира пътуване за вас, той намира най-добрия маршрут - избирайки от пътищата (и пътеките), по които най-много са пътували колегите ви. Можете и да изпозлвате усъвършенствания и преустроен Course Creator в Garmin Connect, за да генерирате допълнителни маршрути, подходящи за велосипедисти, базирани на данни за популярността.
Не е нужно да се докосвате до телефона или да се притеснявате за колегите си, когато те се движат напред или изостават. Съобщенията "Rider-to-Rider" ви позволяват да изпращате предварително записани бележки от Edge 1030 към Edge. Нека приятелите ви да знаят дали ще успеете да наваксате след няколко минути или ако трябва да продължат без вас. Ако имате мека гума или имате нужда от съдействие, можете да изпратите съобщение до Вашите колеги свързани с GroupTrack3, за да ви намерят.
Edge 1030 ви държи във връзка и по други начини. Отговорете на пропуснати обаждания или съобщения с предварително записани съобщения, като например "ще се прибера скоро". Дайте на приятелите и семейството си, дори на Вашите колеги, спокойствие, като им позволите да следват Вашето каране в реално време с LiveTrack и GroupTrack. Възползвайте се от автоматичните качвания в Garmin Connect, изтеглете безплатни приложения и уиджети от Connect IQ ™ магазина и дори се свържете с Wi-Fi® за лесно обновяване на софтуера на устройството.
Garmin и Strava ви дават още повече начини да тествате Вашите граници. Все още ще получавате сигнали за стартиране и завършване на сегменти и ще можете да се състезавате виртуално с приятелите в Strava със секунда по секунда сравнение. Сега ще можете да видите как текущото ви усилие се сравнява с вашия PR, най-скорошните ви усилия или най-доброто от вашите приятели. Новата Segment Explore функция ви позволява да преглеждате популярни сегменти и маркирани сегменти около вас, директно на вашия Edge.
Лесно е да персонализирате Edge 1030 с безплатни приложения, уиджети и полета за данни, които искате от нашия Connect IQ магазин. Приложения като AccuWeather ви уведомяват кога дъждът ще спре, за да можете да намерите време за каране. Получете незабавна обратна връзка с MPA and Power приложението от Xert, за да видите дали сте надхвърлили максималната си сила. Разнообразни полета за конфигуриране на данни показват любимите ви статистически данни на един лесен за преглед екран.
Edge 1030 работи с нашето ново in-line монтажно, което държи устройството ви в съответствие с ръкохватките, а не над тях. Това не само прави Edge с по-нисък профил, но и също така прави безпроблемно добавянето на допълнителни аксесоари, като Garmin Charge комплекта или някоя от нашите Varia ™ устройства. Edge 1030 е съвместим с Varia rearview radar и smart bike lights за велосипедисти, които помагат за създаването на по-безопасна среда на каране. Той също така разполага с вградена функция за откриване на инциденти5, която автоматично изпраща Вашето местоположение на контакт за спешна помощ, ако срещнете затруднения.
Внос от Германия!

- 3,5" компютър за велосипеди с подробни функции за навигиране, ефективност и колоездачни известия
- Trendline популярни маршрути използват милиони километри от Garmin Connect данни, за да покаже най-добрите маршрути на и извън пътя
- Предварително заредената Garmin Cycle карта предоставя направления за навигация и нови навигационни сигнали
- Новите rider-to-rider съобщения1 ви позволяват да поддържате връзка с другите велосипедисти във Вашата група
- Предизвикайте себе си всеки път когато се качите на велосипеда с наскоро актуализираната предварително заредена функция на Strava Live Segments
- Сензорен екран
- Воден рейтинг: IPX7
- Памет 16 GB
- Любими местоположения: 200
- Маршрути: 100
- Час / дата
- GPS
- GLONASS
- Барометричен алтиметър
- Сензор за околна светлина
- Акселерометър
- Connect IQ: изгледи на часа, уиджети, приложения и др.
- Смарт известия
- VIRB контрол
- Персонализируеми страници с данни
- Auto Pause
- Интервални тренировки
- Разширени тренировки
- Auto Lap
- V02 max
- Тренировъчен ефект (аеробен)
- Аудио известия
- Virtual Partner
- Сегменти: Live, Garmin
- Strava функции: Beacon, сегменти на живо
- LiveTrack
- Auto scroll
- Колоездачна карта
- Състезание срещу активност
- Сигнали за време/разстояние
- Сигнали при достигане на целта
- Съвместимост с Vector
- Съвместимост с Varia Vision
- Съвместимост с Varia радар
- Съвместимост с Varia фар
- Възможности за свързване: Wi-Fi®, ANT + ™, Bluetooth®
- Физиологични измервания
- Свързани възможности: качване, LiveTrack, време, известия, засичане на инциденти, GroupTrack, съобщения от велосипедист до велосипедист
- Предварително заредена Garmin Cycle карта
- Проследяване на FTP / w / kg
- Навигация чрез устройство, приложения, популярни маршрути и преизчисляване
- Батерия: литиево-йонна
- Живот на батерията: до 20 часа
- Резолюция на дисплея: 282 x 470 пиксела
- Монтажни устройства: стандартно и изнесено напред
- USB кабел
- Размери на продукта: 58 x 114 x 19 мм
- Тегло на продукта: 123 гр

*Мострен продукт. Цената е съобразена!

Линк:
https://buy.garmin.com/en-US/US/p/567991
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******