Електрическа четка за зъби детска Oral-B Vitality Kids Frozen 3+ години

44,87 лв. 61,00 лв.

26%

Търговец: oralhealth

  • Електрическа четка за зъби детска Oral-B Vitality Kids Frozen 3+ години

-Доказано почистващо действие.Електрическата четка за зъби Oral-B Stages Power Kids се движи с осцилиращо-въртеливо действие за усъвършенствано почистване, помагайки на децата ви да се забавляват, докато извличат максимума от своята рутинна грижа за устната кухина.
-Изключително меки косми.Въртящата се глава PowerHead разполага с изключително меки влакна, така че вашето дете може да получи цялостно чисти зъби, докато усвоява правилни навици за грижа за устната кухина. Идеален за възраст над 3 години, дизайнът е перфектен за по-малки усти, осигурявайки мощно, но нежно почистване в техните растящи ръце.
-Отключете тайната на миенето на зъбите по-дълго с безплатното приложение Disney Magic Timer от Oral-B.Иновативен начин да помогнете на децата си да мият по-дълго, приложението Disney Magic Timer от Oral-B включва любимите им герои на Дисни и 9 от 10 деца ще мият по-дълго с помощта на приложението. Просто купете всеки продукт Oral-B Stages, изтеглете приложението Disney Magic Timer и сканирайте продукта с вашето устройство, за да гледате как героите започват да действат.
-Докато детето ви мие зъбите си, то може да разкрие таен образ. Колкото по-дълго четкат, толкова повече се разкрива изображението.
-Децата могат да печелят значки и награди колкото по-често мият зъбите си с приложението Magic Timer, което спомага за насърчаването на здравословни навици за грижа за устната кухина.
-Използвайте полезния календар, за да проследите напредъка им, докато си проправят път към здравословна рутинна грижа за устната кухина.
-Приложението Disney Magic Timer от Oral-B, поддържано от DreamPlay, е достъпно в App Store и Google Play

Име oralhealth
Фирма ДМ МЕДИКЪЛ ЕООД
ЕИК 202238454
Телефон 0876******

Още оферти от oralhealth