Дървен цветен ксилофон с чукче и топки Hape E0305

29,00 лв. 59,00 лв.

51%

Търговец: PromoMix

Забавната музикална играчка от "Hape International е изработена от качествен дървен материал и е боядисана с безвредни бои на водна основа. Тя се съ

Забавната музикална играчка от "Hape International е изработена от качествен дървен материал и е боядисана с безвредни бои на водна основа. Тя се състои от няколко части, ксилофон и дървена кутия с цветни дървени топчета и дървено чукче. Ксилофонът е с 9 тона и е подходящ за запознаване на малчугана с музикалните инструменти. А когато топчето падне върху ксилофона в дървената кутия и ще възпроизведе серия от приятни звуци. Всяко дървено топче е с различна големина и цвят.
Играчката ще помогне на детето да развие своите двигателни умения, координация и ще го запознае с основните цветове. Освен това то ще развие логическото си мислене чрез последователността от действия.
Немската фирма Hape е сред най-големите световни производители на детски, дървени и образователни играчки, изработени от екологични материали. През 1986 години Петер Хендщайн основава марката, заедно със сестра си и тяхна близка приятелка. Всички продукти на Hape отговарят на най-строгите международни стандарти за качество и безопасност - EN 71 (Европейски стандарти за играчки) и ASTM (American Society of Testing Materials). През 2005 година. съвместно с ЮНЕСКО, Hape създава първата в света линия бамбукови играчки. В момента тя е сред основните брандове на марката, заедно със сериите EDUCO и еко-играчките. Продуктите на компанията се разпространяват в над 50 държави.
Внос от Германия!

- Ксилофон
- Дървено чукче
- Дървена кутия с отвори и стойка за ксилофона
- Дървени цветни топки в различен размер: 3 броя
- Размери: 24 / 15 / 13.5 см
- Тегло: 1.3 кг

*Продукт с нарушена опаковка. Цената е съобразена!

Линк:
https://www.hape.com/uk/en/toy/pound-and-tap-bench/E0305
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix

Още оферти от За дома

33%
Ратанова гарнитура Vivaldi

999,00 лв. 1499,00 лв.

31%
Детски стол Disney FROZEN

8,99 лв. 12,99 лв.

31%
Детски стол Disney CARS

8,99 лв. 12,99 лв.

27%
Пластмасов Стол GIGLIO

21,99 лв. 29,99 лв.