Детски микроскоп Edu Science MS031 с инкубационна

37,00 лв. 87,00 лв.

57%

Търговец: PromoMix

EDU Science Ltd е позната в целия свят фирма, занимаваща се с производство и дизайн на образователни играчки с марката EDU TOYS. Играчки носещи логото

EDU Science Ltd е позната в целия свят фирма, занимаваща се с производство и дизайн на образователни играчки с марката EDU TOYS. Играчки носещи логото на компанията се отличават с това, че са занимателни и интересни за малчуганите и освен забавленията с тяхна помощ децата научават множество нови неща, увеличават познанията им в света на науката и ги стимулират да научават различни нови умения.
Един от основните приоритети на EDU-Science Ltd е безопасността на всички играчки и високото качество на материалите, които се използват при производството им, така че да предложи на своите клиенти продукти от най-висок клас, които са напълно безопасни и отговарят на световните стандарти за сигурност.
Детският микроскоп Edu Toys е прекрасен подарък за всеки любознателен малчуган. Той ще задоволи любопитството на децата, стимулирайки ги да преоткрият един нов за тях свят, изпълнен с необичайни цветове и форми.
С помощта на микроскопа Edu Science MS031 малките палавници ще научат повече за биологията, химията и за заобикалящия ги свят, като в същото време ще се забавляват.
В комплекта му има включени аксесоари за множество изследвания, а самия микроскоп има вградена лампа, която дава още по-голяма видимост.
Микроскопа е с двойни LED светлини и инкубационна камера, в която може да се развиват/отглеждат организми.
C миĸpocĸoпът дeцaтa щe мoгaт дa пpaвят oпити, дa нaблюдaвaт нa пpeдмeти oт зaoбиĸaлящия ни cвят и мeждyвpeмeннo дa нayчaт мнoгo нoви нeщa.
Чудесна възможност за наблюдение и изучаване на заобикалящия ни свят!
Внос от Англия!

- Пинцета
- Пипета
- Контейнер с капак
- Iнкубационна камера
- Работи с батерии: 3 броя тип АА и 3 броя тип ААА (не са включени)
- Размери: 33 / 19.1 / 27.4
- Тегло: 1.2 кг
- Подходящ за деца над 8 години

Линк:
https://www.amazon.co.uk/Edu-Science-MS031-Eduscience-Microscope/dp/B01HXXXZOE

След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix