Детски микрофон със стойка Simba My Music World по

34,00 лв. 54,00 лв.

37%

Търговец: PromoMix

  • и любов към музиката, почти всеки музикант може да се похвали с тях, но много от децата също ги притежават. Ако вашето мъниче често по

Талант и любов към музиката, почти всеки музикант може да се похвали с тях, но много от децата също ги притежават. Ако вашето мъниче често подготвя музикални изяви, то няма нищо по - хубаво от това да доразвиете интереса и таланта. Е, не са необходими цяло студио и скъпа техника. По-подходящо решение за първите стъпки на един съвсем начинаещ малък музикант е играчка, която изпълнява функциите на истински музикален инструмент. А един такъв "помощник" за изявите на малкия талант определено може да бъде детският микрофон на Simba.
Микрофонът пристига с регулируема стойка, чиято максимална височина е 109 см. За "концертите" малкият певец може да използва стойката или да пее без нея! Единственото необходимо нещо за изявата е кабелът на микрофона да бъде включен в подвижният усилвател във формата на чантичка и тогава... воала, подготовката за изпълнението е готова и то на всякъде. Е, без музика няма как и затова на усилвателя има бутони за различни режими на музикалните изпълнение. Малката звезда може да избере една от четири демо песни за изявата. Но музикалният фон може да бъде и любимата музика. В комплекта има кабел за свързване на MP3 плейър, телефон или таблет към усилвателя, така че по всяко време детето може да избира песни според своите предпочитания.
Каквато и да е музикалната програма обаче, изявата винаги ще бъде придружена от светлинни ефекти. Стойката започва да свети в преливащи светлини по време на музикалните концерти. Естествено, при всеки концерт озвучението е важно. Затова, преди старта, малката звезда може да направи и аудио проби с помощта на бутоните за усилване и намаляване на музиката. Има и бутон за аплодисменти, така че, след изявата, нищо чудно да чуете и ръкопляскания. Да, всичко е почти като при истинските музикални концерти. Но кой знае - един ден детето наистина може да заслужи силни аплодисменти и да бъде впечатляващ музикален талант.
Внос от Германия!

- Подвижен усилвател чантичка
- Телескопична стойка: 109 см
- Микрофон
- Светлинни ефекти на стойката
- АUX вход за телефони и други
- Включен кабел за свързване
- Предварително записани демо мелодии: 4 бр
- Бутон за аплодисменти
- Контрол на звука
- Стоп бутон
- Отделение за поставяне на MP3-плейъри или телефон
- Работи с батерии: 3 x AA (на са включени)
- Размери на опаковката: 23 / 56 / 9 см
- Тегло с опаковката: 1 кг

* Продукт с нарушена кутия. Цената е съобразена.

След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix