Часовник Withings Steel HR Sport Мултиспорт SmartW

299,00 лв. 399,00 лв.

25%

Търговец: PromoMix

Steel HR Sport е хибриден смарт часовник, специално проектиран за вашата тренировка, включващ мониторинг на сърдечната честота, мултиспортен про

Steel HR Sport е хибриден смарт часовник, специално проектиран за вашата тренировка, включващ мониторинг на сърдечната честота, мултиспортен проследяване, свързан GPS и оценка на фитнес ниво чрез VO2 Max оценка.
Steel HR Sport може да оцени Вашето фитнес ниво, когато се движите въз основа на максималната консумация на кислород (VO2 Max). Колкото по-високо е вашето ниво, толкова по-добре сте.
Всички тези усъвършенствани функции се помещават Withings. часовника е с водоустойчивост до 50 метра, дълготрайна батерия до 25 дни и издръжлив корпус изработен от неръждаема стомана.
Мулти-спорт проследяване осигурява продължителност на тренировката, изгорени калории и непрекъснат пулс с подробна разбивка на времето, прекарано в зоните на пулс (светлина, умерена, интензивна и пикова) подробно в приложението Mate Mate.
Лесно активирайте режима на желаната тренировка на китката ви, като избирате от над 30 спорта. Steel HR Sport също така разполага с автоматично разпознаване на упражнения по всяко време.
Автоматична синхронизация с безплатното приложение Health Mate можете да видите стъпки, разстояние, калории, сърдечен ритъм и др.
В края на активния ден можете да се насладите на автоматично проследяване на съня и оценка на нощта, както и на функцията за събуждане.
Разберете как е преминала възстановителната нощ с резултати, базирани на продължителността, дълбочината, редовността и прекъсванията на съня.
Отворете приложението Health Mate, за да видите фазите на дълбокия сън плюс нощния сърдечен ритъм. Събудете се с лека вибрация в оптималната точка в цикъла на съня.
Цифровият екран, вграден в часовника, ви помага да останете свързани с телефона си. Изберете да включите или изключите сигнали за повиквания, текстове, електронна поща, календар и интелигентни известия от всички ваши любими приложения.
Часовник Withings Steel HR Sport е идеалния продукт за всички ваши нужди.
Внос от Германия!

- OLED дисплей
- Bluetooth връзка
- Съвместимост: iOS 8 или по-нова, Android 4.3 или по-нова
- Диаметър на циферблата/часовника: 40 мм
- Показва изгорените калории и изминатото разстояние
- Автоматично отчитане на ходене, тичане и плуване,
- Автоматично разпознаване на над 30 вградени спортни режима
- Вграден сензор за отчитане на сърдечния ритъм
- Изчисляване на VO2 Max ниво
- Свързване с GPS на вашия смартфон
- Мониторинг на съня + тиха аларма за събуждане
- Автоматична синхронизация на данни от смартфона ви, като нотификации, съобщения и обаждания
- Безплатно Healt Mate приложение за следене на постигнатите резултати, съвети и др.
- Водоустойчивост: 50 метра (5ATM)
- Батерия:
- до 25 дни живот на батерията при нормална употреба
- до 5 дни в режим тренировка
- Размери на часовника: 40 / 40 / 13 мм
- Тегло на часовника: 49 грама

* Мострен продукт с козметични драскотини. Цената е съобразена!

YouTube Видео:
https://youtu.be/hvM9LJWdAkc

Линк:
https://www.withings.com/it/en/steel-hr-sport

https://www.amazon.de/Withings-Steel-Sport-Herzfrequenz-Fitnesstracker/dp/B07GXW5DHV/ref=sr_1_3?keywords=Withings+Steel+HR+Sport&qid=1561467999&s=gateway&sr=8-3

След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix