Часовник Polar M400 + Polar H7 Heart Rate Сензор с

145,00 лв. 399,00 лв.

64%

Търговец: PromoMix

Polar M400 е водоустойчив GPS смарт часовник специално предназначен за спортуване и ежедневно следене на активността. Изборът и настройката на р

Polar M400 е водоустойчив GPS смарт часовник специално предназначен за спортуване и ежедневно следене на активността. Изборът и настройката на различни видове тренировки в комбинация с проследяване на напредъка, правят Polar M400 предпочитан избор. Включен в комплекта Polar H7 Bluetooth® Smart heart rate сензор!
M400 ще бъде Ваш верен партньор и мотиватор за бягане, колоездене или занимания на закрито и открито. Той следи движението ви 24/7 и запаметява всички детайли, устремявайки ви към нови постижения. С вграденият GPS и опцията "Върни ме до начална точка" (“Back to start”), може да изследвате нови маршрути без притеснение. Бързият и прецизен вграден GPS позволява да проследите маршрута, скоростта и изминатата дистанция. От движението на китката си получавате данни дори при бягане или ходене на закрито, подобрявайки ефективността на тренировките си и избягвайки контузии. Показателят Running Index отчита цялостният ви напредък при бягане.
Персонализирайте своя M400 за най-добри резултати. Създайте изгледи по свой вкус за всеки от профилите на спортовете които практикувате и се концентрирайте върху детайлите които ви интересуват. С M400 можете да си поставяте индивидуални цели и да ги постигате. M400 следи активността ви 24/7 и ви насърчава да сте активни всеки ден.
Опцията Training Load достъпна през Polar Flow web service показва как тренировката влияе на тялото ви и помага да сравните натоварването от различните сесии. Така ще откриете личния си лимит и ще можете да съобразите интензивността и продължителността на бъдещите си тренировки с него. M400 ви информира и за времето необходимо за възстановяване. Пет минутен фитнес тест измерващ пулса в покой и при аеробна дейност дава информация за цялостното ви физическо състояние. Редовното тестване отчита прогресът, който правите. Опциите Training Benefit и Activity Benefit предоставят мотивиращ анализ на ползите от тренировките и приносът им за здравословния начин на живот. М400 измерва и количеството изгорени калории, базирано на тегло, височина, възраст, пол, индивидуален максимален пулс (HRmax) и интензивност на тренировките.
M400 запаметява данните от тренировките ви в Polar Flow web service мобилно приложение, където може да следите прогреса си, да анализирате представянето си и да получите мотивиращи напътствия. С опцията Polar Coach личният ви треньор може да получи достъп до данните за всяка ваша тренировка. Имате достъп и до MyFitnessPal - най-голямата дата база за хранене, хранителни режими и баланс на приети и изгорени калории.
Свържете M400 със своя смартфон за да получавате smart notifications. М400 ще ви уведомява за всичко случващо се дори при 24/7 употреба и натоварен спортен режим. Можете да приемате или отхвърляте входящи обаждания и да проверявате съобщенията си директно на дисплея на часовника, ако телефонът ви не е под ръка. Освен това получавате напомняния за ангажиментите в календара си и ъпдейти от социалните мрежи за да сте винаги в час.
За проследяване на сърдечния ритъм в реално време и не само, може да използвате включеният в комплекта Polar H7 Bluetooth® Smart heart rate сензор.
Внос от Германия!

- Часовник Polar M400
- Polar H7 Bluetooth® Smart heart rate сензор
- Технология: Smart
- Сензор за активността
- GPS с AssistNow™ satellite prediction технология
- Bluetooth Smart връзка с мобилни устройства и сензори
- Вградена памет: 4 MB
- Водоустойчив: до 30 м
- Дигитален LCD дисплей
- Резолюция на дисплея: 128 x 128 px
- Ръчни и автоматични обиколки
- Аудио аларми
- Батерия: Li-Po 190 mAh
- Живот на батерията: до 8ч тренировки с GPS и Bluetooth Smart heart rate сензор
- Micro USB кабел за синхронизация на данни с PC или Mac
- Съвместима операционна система: Android и iOS
- Съвместим с Polar Flow мобилно приложение
- Съвместим с Polar H7 Bluetooth® Smart heart rate сензор
- Polar Flow web service съвместим с Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8, или по-нова версия и PC Windows XP, Windows 7, Windows 8, или по-нова версия
- Софтуера е с възможност за ъпдейти
- UI езици: English, Spanish, Portuguese, French, Danish, Dutch, Swedish, Norwegian, German, Italian, Finnish, Polish, Russian, Chinese, Japanese
- Тегло: 56.6 грама

*Мострен продукт с козметични драскотини. Цената е съобразена!

Линк:
https://www.amazon.com/Polar-M400-Smart-Sports-Watch/dp/B00Q6TPRV6
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix