Център за езда с коне и аксесоари Schleich 42344 ф

179,00 лв. 279,00 лв.

36%

Търговец: PromoMix

Детските усмивки нямат цена, затова и екипът на SCHLEICH е посветил своята работа изцяло на създаването на качествени играчки, които провокира

Детските усмивки нямат цена, затова и екипът на SCHLEICH е посветил своята работа изцяло на създаването на качествени играчки, които провокират въображението и имат образователен характер.
Всеки един артикул от гамата е разработен с особено внимание и грижа, специално за детските ръце и е по своему уникален, защото е изцяло изрисуван на ръка по специална технология.
Фигурките са известни с това, че изглеждат "като живи" - за това се грижат опитни дизайнери, които капка по капка извайват образци на животни, хора и приказни създания от специален восък, за да постигнат съвършената форма.
Поради тази причина, те са високо ценени не само от децата и техните родители, но и от множество малки и големи колекционери по света.
Центърът за езда с коне и аксесоари от Schleich е тук, за да зарадва детето ви.
Детайлни фигурки на коне, обширна постройка, където животните да си почиват, фигурка на жокей, ограждения, както и всички необходими пособия за яздене и хранене на конете.
Вътре в постройката има поставки за храна и вода за кончетата, също така фермата е с отварящите се прозорци на покрива.
Внос от Германия!

- Модулен дизайн
- Подвижен покрив
- Отварящи се прозорци
- Отварящи се врати
- Аксесоари: кончета, цветя, сено и др.
- Размери: 56.3 / 37.5 / 14 см
- Тегло: 4.5 кг
- Подходяща за деца над 3 години
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix