Безжични слушалки Bauhn UWSEB-1217 Bluetooth

79,00 лв. 129,00 лв.

39%

Търговец: PromoMarket

Bauhn UWSEB-1217 са ново поколение слушалки, които са напълно освободени от кабел! Само поставяте слушалките в ухото или използвайте само едната з

Bauhn UWSEB-1217 са ново поколение слушалки, които са напълно освободени от кабел! Само поставяте слушалките в ухото или използвайте само едната за мобилни разговори и сте готови за действие. Bauhn UWSEB-1217 пасват плътно в ушите ви по най-удобен начин, така че можете да бягате, скачате или просто да продължите вашата дейност.
Когато приключите със слушането на музика или воденият разговор, просто сложете слушалките обратно в калъфа им, за да ги заредите отново. Където и да се намирате, без нужда от електричество или кабел, може да зареждате Вашите Bluetooth слушалки директно от предварително заредената кутийка за съхранение. Насладете се на два часа и половина непрекъснато възпроизвеждане на музика или водене на разговор и сто часа в режим на готовност с Bluetooth слушалките Bauhn UWSEB-1217.
Безжичните слушалки разполагат с вграден микрофон във всяка една слушалка, което позволява избор между лява и дясна слушалка да бъде използвана за HandsFree.
Bauhn UWSEB-1217 са проектирани така, че да останат сигурни на място, дори и в разгара на една тренировка. А техният ергономичен дизайн гарантира, че ще се чувствате комфортно докато ги носите. Ергономичната форма на слушалките и трите размера тапи за ухото, осигуряват удобство за цял ден активно използване.
Внос от Англия!

- Безжични слушалки
- HD стерео звук
- Вграден микрофон: в лява и дясна слушалка 4015
- Кутия с вградена батерия за зареждане: 500 mAh
- Непрекъснато възпроизвеждане: 2.5 часа
- Режим на готовност: 100 часа
- Време за зареждане: 1.5 часа
- Bluetooth профили: A2D AVRCP
- Bluetooth обхват: 10 м
- LED индикатори
- Стилен компактен дизайн
- Съвместими с iOS и Android
- Батерия: 500 mAh
- Кабел за зареждане
- Три размера тапи за ухото
- Размери на опаковката: 12.5 / 11.8 / 3.6 см
- Тегло с опаковката: 80 грама
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******