Shopping Cart

3D писалка с 10 цвята 3Dandprint XL StarterKit PLA ABS принтер химикал рисунки фигурки 50 m консуматив 3D-писалка

28лв 69лв

-59%

Търговец: PromoMarket

Оригиналната 3D писалка 3Dandprint е лека и лесна за употреба, създадена е за работа от деца, ученици, студенти и възрастни любители на ръчната тв

Количество
Оригиналната 3D писалка 3Dandprint е лека и лесна за употреба, създадена е за работа от деца, ученици, студенти и възрастни любители на ръчната творба. Особено полезна е за децата при развитието на пространственото им въображение.
С 3D-писалката могат да се реализират няколко техники за работа, в зависимост от поставената цел и опита на твореца. Писалката 3dandprint XL StarterKit работи, както с ABS-пластмаса, така и с PLA-пластмаса.
Начинаещите могат да използват една от 5-те предварително подготвени рисунки върху гланцирана хартия, които да повторят отгоре с 3D-писалката. Щом изстине я отделите от хартията и ще получите пространствена 3D рисунка. Можете дори да съединявате отделните части в невероятни модели. С възможност за сваляне на допълнителни шаблони от сайта на производителя 3Dandprint, линк в инструкциите на устройството.
Напредналите и уверени в ръката и въображението си творци могат директно да създават своите 3D-макети. Няма ограничение докъде могат да стигнат – тава зависи само от таланта Ви….
С 3D-писалката може да се рисува направо върху всеки предмет от нестопяем материал, с което ще се създаде точно негово копие. Когато завършите, разрежете макета с ножица, за да извадите отвътре оригинала. Съединете парчетата на макета и творбата Ви е завършена.
3D-писалката работи с пълнител – 1.75 мм в диаметър с ABS-пластмаса или PLA-пластмаса, оформени като ролки от различни цветове, които могат да се сменят в процеса на работа, в зависимост от замисъла на твореца.
В комплектът на писалката са включени 10 цвята х 5 m от всеки цвят с който може да реализирате и най-взискателния в цветово отношение свой проект.
Внос от Германия!

- Бутон за промяна на температурата: от PLA на ABS
- Температура на PLA 190 °C
- Температура на ABS 220 °C
- Дюза: 0.7 мм
- Диаметър на пълнител: 1.75 мм
- Съвместими пълнители тип: PLA и ABS
- Включени 10 цвята: 5 м дължина от всеки цвят
- Предварително подготвени рисунки: 5 бр
- Led индикатор
- Адаптер: AC/DC 100-240V
- Размери: 25.5 / 18 / 7 см
- Тегло: 500 грама

Видео ревю:
https://www.youtube.com/watch?v=APjfRIm9dDo

Линк:
https://www.3dandprint.eu/shop/3d-pen/3d-pen-starterskit-blauw/

https://www.amazon.de/dp/B07KBGQZSV/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=3DANDPRINT&qid=1584972241&sr=8-1
Условия на промоционалната оферта:
  • След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
  • Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адресс гр. Пловдив,
Пловдив
Телефон 0896022224

Още оферти от PromoMarket