Shopping Cart

Бавнооборотна сокоизтисквачка Philips HR1949/20 бавно пресоваща сокоизстисквачка Philips HR1947/30

309лв 629лв

-51%

Търговец: PromoMix

Плодовете и зеленчуците имат хиляди клетки със съдържание на сок, витамини и други жизненоважни хранителни вещества. Иновативната техноло

Тази оферта е архивирана!
Офертата е архивирана от търговеца и вече не се предлага!
Натиснете тук за подобни оферти!
Плодовете и зеленчуците имат хиляди клетки със съдържание на сок, витамини и други жизненоважни хранителни вещества. Иновативната технология MicroMasticating на Philips разтваря клетките, като отделя максимално количество от любимите ви съставки, които ще поставят 90%* от вашите плодове в чашата, а не в кошчето за отпадъци.
Приготвяйте вкусни и здравословни сокове както от меки плодове, така и от твърди зеленчуци. Можете да правите любимите си комбинации и да използвате този продукт дори за съставки със съдържание на скорбяла, които обикновено се изстискват трудно, като например банани и манго.
Листните зеленчуци с фибри също са подходящи продукти за приготвяне на здравословни сокове и всички те могат да се приготвят с тази сокоизстисквачка. Житните стръкове, спанакът и много други могат да влязат в ролята на важна здравословна добавка към ежедневните ви сокове благодарение на технологията за микро изстискване MicroMasticating. Можете да добавяте и определени видове ядки, като например бадеми, за да приготвите бадемово мляко.
Функцията за предварително почистване е специална програма, която изстисква и последната капка сок, докато почиствате вътрешната част на вашия продукт. Това ви помага да извлечете максималното от плодовете и зеленчуците, както и да избегнете загуба на ценния сок по време на почистване.
Дизайнът за разглобяване и частите без ръбове улесняват бързото почистване само с чешмяна вода. Поради липсата на остри ръбове всички фибри и частици се изплакват за секунди.
Уникалният ни дизайн без цедка позволява безпроблемно наливане на сока в чашата, който преминава през филтър, отстраняващ всички нежелани частици от сока и е толкова лесен за почистване, че не се налага да използвате четки.
Изцяло интегрираната функция за спиране на прокапването ви позволява да прекъсвате работа от време на време и да поддържате кухненския плот винаги чист. Просто натиснете долната част на отвора за сок и потокът ще спре, като пръстите ви ще останат сухи.
Оптимизираният дизайн с ширина от 11 см ви позволява да държите сокоизстисквачката директно върху кухненския плот. Тя заема изключително малко пространство, както докато се съхранява, така и по време на работа, тъй като е изцяло интегрирана и необходимостта от външни отделения отпада.
Изцеждането на сок направо в чашата ви позволява да подготвите всяка чаша според вкуса на вашето семейство, за да избегнете използването и почистването на ненужни части – по този начин и кухненският плот остава чист.
Всички по-малки подвижни части на сокоизстисквачката, като например табличката, буталото и каната, могат да се съхраняват в контейнера за плодова каша. Така постигате безопасно съхранение и винаги знаете къде да ги откриете за следващото изцеждане на сок.
По-широката захранваща тръба ви позволява да приготвяте сок без затруднения. Тази функция ще ви позволи да разполагате с питателни напитки за нула време, тъй като е необходимо само малко приготвяне.
Внос от германия!

- Корпус: неръждаема стомана
- Технологията MicroMasticating изцежда до 90%* от плода
- Изстисквайте любимите си плодове, включително банани и манго
- Обогатете питието си с листа, зеленини и ядки
- Функцията за предварително почистване изстисква и последната капка сок
- Лесно разглобяване и изплакване без кухненски инструмент
- С уникалния дизайн без цедка почиствате за по-малко от 1 минута
- Иновативната функция за спиране на прокапването поддържа чистотата на кухненския плот
- Сокоизстисквачка с плоска конструкция: 11 см широчина
- Изцеждайте сок направо в чашата
- Подвижните части могат да се съхраняват в контейнера за плодова каша
- По-бързо приготвяне с 2 x по-широка захранваща тръба
- Система за лесно почистване: Quick Clean
- Заключваща система за безопасност
- Ключ за включване и изключване
- Контейнер за плодова каша: 1 л
- Кана за сок: 1 л
- Безопасно почистване в съдомиялна машина
- Неплъзгащи се крачета
- Мощност: 200 W

*Мострен продукт с козметични драскотини. Цената е съобразена!

Видео Ревю:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=S7k4AOPHly4

Линк:
https://www.philips.de/c-p/HR1949_20/avance-collection-slow-juicer/technische-daten
Условия на промоционалната оферта:
  • След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
  • Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
  • 14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
  • Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
  • 12 месеца гаранция
Име PromoMix
Фирма "Кимгруп5" ЕООД
ЕИК BG20446809
Адресс гр. Пловдив,
4005
Телефон 0896244448

Още оферти от PromoMix