Поръчай!
-20%
спестяваш
41лв
159лв
200лв
1 бройка
До края на офертата
остават
Адрес Пловдив, Пловдив
Телефон 0896022224
Изпрати запитване

Уред за Sous Vide Quigg MD 18494 су вид сювид бавно нискотемпературно прецизно готвене вакумно Sous-Vide

Готвенето във вакуум е френска технология известна още под името „су вид”, идващо от френското sous-vide, което означава „под вакуум”. При този метод на готвене, храната е запечатана в херметически затворен плик и се приготвя на ниска температура за дълго време. Този вид технология на готвене се прилага в ресторанти от най-висок клас, като се цели да се постигне наситен аромат, сочна консистенция и запазване на ценните хранителни вещества в продуктите. Температурата е ниска и е изключено завиране, а вакуумираният плик не позволява на естествените сокове и аромати да напускат храната.

Ниската температура, продължителната обработка и липсата на пряк контакт с месото води до постепенното разграждане на колагена и превръщането му в желатин. Именно този процес прави месото по-крехко от всякога. Най-добър резултат при приготвянето на терин от гъши дроб се получава също с обработката на ниска температура и във вакуум. Всички меса, които по принцип са жилави или сухи, стават невероятно крехки при този начин на готвене. Зеленчуците, приготвени във вакуум на ниска температура, също запазват напълно вкуса и цвета си. Същото важи и за плодовете.

При нискотемпературното готвене перфектната настройка на температурата и времето е важна, затова уреда Quigg MD 18494 разполага с голям цифров LCD екран. На него може да видите избраната от вас температурата от 40°С до 95°С и времето за готвене до 72 часа. Kорпуса на уреда е изработен от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана. Стъкленият капак на уреда Quigg MD 18494, дава възможност да следите процеса на приготвяне на храната. Sous Vide Quigg MD 18494 разполага с капацитет от 6 литра и съд с незалепващо покритие за лесно почистване. В комплекта има включена стойка от неръждаема стомана за лесно позициониране на повече от един плик.

При готвене с вакуум е важно да се знае, че в момента, в който се прекратява термичната обработка, пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Готвенето с вакуум при ниска температурa е сравнително нова техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи заради невероятните резултати. Готвенето при ниска температура става в диапазона 50-68 градуса. Предлагаме възможност за комбинация между уред за Sous Vide Quigg MD 18494 и вакуумираща машина на промоционална цена!

Внос от Германия!

- Уред за су вид (Sous-Vide) готвене

- LCD дисплей

- Контрол на температурата: 40°С до 95°С

- Контрол на времето: часове/минути до 72 час

- Показание на дисплея за избрана температура на су вид готвене

- Показание на дисплея за оставащо време на готвене

- Корпус: неръждаема стомана

- Капацитет: 6 л

- Съд с незалепващо покритие

- Стъклен капак

- Термоизолирани дръжки

- Стойка за пликове: неръждаема стомана

- Елегантен дизайн

- Лесен за употреба и почистване

- Размери на опаковката: 45.5 / 24 / 33 см

- Мощност: 520 W

*Предлагаме възможност за комбинация между уред за Sous Vide Quigg MD 18494 и вакуумираща машина на промоционална цена!

Условия на промоционалната оферта:
  • След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
  • Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
  • 14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
  • Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
  • 12 месеца гаранция

Коментари за офертата