Поръчай!
-38%
спестяваш
50лв
79лв
129лв
1 бройка
До края на офертата
остават
Адрес Пловдив, Пловдив
Телефон 0896022224
Изпрати запитване

Безжични слушалки Bauhn UWSEB-1217 Bluetooth безкабелни HandsFree Apple iOS Android зарядна кутия хендсфри Power bank та

Bauhn UWSEB-1217 са ново поколение слушалки, които са напълно освободени от кабел! Само поставяте слушалките в ухото или използвайте само едната за мобилни разговори и сте готови за действие. Bauhn UWSEB-1217 пасват плътно в ушите ви по най-удобен начин, така че можете да бягате, скачате или просто да продължите вашата дейност.

Когато приключите със слушането на музика или воденият разговор, просто сложете слушалките обратно в калъфа им, за да ги заредите отново. Където и да се намирате, без нужда от електричество или кабел, може да зареждате Вашите Bluetooth слушалки директно от предварително заредената кутийка за съхранение. Насладете се на два часа и половина непрекъснато възпроизвеждане на музика или водене на разговор и сто часа в режим на готовност с Bluetooth слушалките Bauhn UWSEB-1217.

Безжичните слушалки разполагат с вграден микрофон във всяка една слушалка, което позволява избор между лява и дясна слушалка да бъде използвана за HandsFree.

Bauhn UWSEB-1217 са проектирани така, че да останат сигурни на място, дори и в разгара на една тренировка. А техният ергономичен дизайн гарантира, че ще се чувствате комфортно докато ги носите. Ергономичната форма на слушалките и трите размера тапи за ухото, осигуряват удобство за цял ден активно използване.

Внос от Англия!

- Безжични слушалки

- HD стерео звук

- Вграден микрофон: в лява и дясна слушалка 4015

- Кутия с вградена батерия за зареждане: 500 mAh

- Непрекъснато възпроизвеждане: 2.5 часа

- Режим на готовност: 100 часа

- Време за зареждане: 1.5 часа

- Bluetooth профили: A2D AVRCP

- Bluetooth обхват: 10 м

- LED индикатори

- Стилен компактен дизайн

- Съвместими с iOS и Android

- Батерия: 500 mAh

- Кабел за зареждане

- Три размера тапи за ухото

- Размери на опаковката: 12.5 / 11.8 / 3.6 см

- Тегло с опаковката: 80 грама

Условия на промоционалната оферта:
  • След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
  • Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Коментари за офертата