Поръчай!
-44%
спестяваш
70лв
89лв
159лв
1 бройка
До края на офертата
остават
Адрес Пловдив, 4005
Телефон 0896244448
Изпрати запитване

Детско музикално студио Vtech 80-178564 детски микрофон стойка LCD екран игри подвижен усилвател МP3 AUX вход запис кара

Талант и любов към музиката, почти всеки музикант може да се похвали с тях, но много от децата също ги притежават. Ако вашето мъниче често подготвя музикални изяви, то няма нищо по - хубаво от това да доразвиете интереса и таланта. Подходящо решение за първите стъпки на един съвсем начинаещ малък музикант е играчка, която изпълнява функциите на истински музикален инструмент. А един такъв помощник за изявите на малкия талант определено може да бъде детското музикално студио на Vtech Kidi Super Star.

Микрофонът пристига с регулируема стойка, чиято максимална височина е 1.35 метра. За "концертите" малкият певец може да използва стойката или да пее без нея! Единственото необходимо нещо за изявата е кабелът на микрофона да бъде включен в подвижният усилвател във формата на чантичка и тогава... воала, подготовката за изпълнението е готова и то на всякъде. Е, без музика няма как и затова на усилвателя има бутони за различни режими на музикалните изпълнение. Малката звезда може да избере една от 8 вградени песни и 6 ритъм игри. Но музикалният фон може да бъде и любимата музика. В комплекта има кабел за свързване на MP3 плейър, телефон или таблет към усилвателя, така че по всяко време детето може да избира песни според своите предпочитания.

Режимът Magic ви позволява да премахнете или намалите основния вокален трак на песните си, за да можете да пеете като соло певец. Има най-различни инструменти и ефекти като преплитане на езика, които да добавите към забавлението. Има най-различни инструменти и ефекти като преплитане на езика, които да добавите към забавлението. Освен всичко друго може да записвате вашите песни със вграденият гласов рекордер до 5 минути и да обработвате записа и гласа, чрез различни ефекти.

Каквато и да е музикалната програма обаче, изявата винаги ще бъде придружена от светлинни ефекти. Подвижното музикално студио започва да свети в преливащи светлини по време на музикалните концерти. Естествено, при всеки концерт озвучението е важно. Затова, преди старта, малката звезда може да направи и аудио проби с помощта на бутоните за усилване и намаляване на музиката. Има и бутон за аплодисменти, така че, след изявата, нищо чудно да чуете и ръкопляскания. Да, всичко е почти като при истинските музикални концерти. Но кой знае - един ден детето наистина може да заслужи силни аплодисменти и да бъде впечатляващ музикален талант.

Внос от Германия!

- Подвижен усилвател

- LCD екран за игра на музикални игри

- Телескопична стойка: 1.35 м

- Микрофон

- Светлинни ефекти

- АUX вход за телефони и други

- Включен кабел за свързване

- Режимът Magic ви позволява да премахнете или намалите основния глас

- Вграден рекордер: до 5 мин. запис

- Обработка на записа: 4 вокални ефекта

- Предварително записани песни: 8 бр

- Игри с музика, памет и ритъм: 6 бр

- Бутон за аплодисменти и други

- Контрол на звука

- Стоп бутон

- Стойка за поставяне на телефон или книжка с текст

- Работи с батерии: 4 x AA (на са включени)

- Размери на опаковката: 80 / 15 / 28 см

- Тегло с опаковката: 2.2 кг

Видео Ревю:

https://www.youtube.com/watch?v=0M8daEEQI98

https://www.youtube.com/watch?v=L99gtZletuo

Линк:

https://www.vtechkids.com/product/detail/18090/Kidi_Super_Star

Условия на промоционалната оферта:
  • След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
  • Изпращаме с опция тест и преглед преди да платите
  • Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма и е за сметка на купувача

Коментари за офертата