Поръчай!
-27%
спестяваш
15лв
39лв
54лв
8 бройки
До края на офертата
остават
Адрес Пловдив, 4005
Телефон 0896244448
Изпрати запитване

Детски микрофон със стойка Simba My Music World подвижен усилвател чантичка МP3 AUX вход за телефон караоке мелодии

Талант и любов към музиката, почти всеки музикант може да се похвали с тях, но много от децата също ги притежават. Ако вашето мъниче често подготвя музикални изяви, то няма нищо по - хубаво от това да доразвиете интереса и таланта. Е, не са необходими цяло студио и скъпа техника. По-подходящо решение за първите стъпки на един съвсем начинаещ малък музикант е играчка, която изпълнява функциите на истински музикален инструмент. А един такъв "помощник" за изявите на малкия талант определено може да бъде детският микрофон на Simba.

Микрофонът пристига с регулируема стойка, чиято максимална височина е 109 см. За "концертите" малкият певец може да използва стойката или да пее без нея! Единственото необходимо нещо за изявата е кабелът на микрофона да бъде включен в подвижният усилвател във формата на чантичка и тогава... воала, подготовката за изпълнението е готова и то на всякъде. Е, без музика няма как и затова на усилвателя има бутони за различни режими на музикалните изпълнение. Малката звезда може да избере една от четири демо песни за изявата. Но музикалният фон може да бъде и любимата музика. В комплекта има кабел за свързване на MP3 плейър, телефон или таблет към усилвателя, така че по всяко време детето може да избира песни според своите предпочитания.

Каквато и да е музикалната програма обаче, изявата винаги ще бъде придружена от светлинни ефекти. Стойката започва да свети в преливащи светлини по време на музикалните концерти. Естествено, при всеки концерт озвучението е важно. Затова, преди старта, малката звезда може да направи и аудио проби с помощта на бутоните за усилване и намаляване на музиката. Има и бутон за аплодисменти, така че, след изявата, нищо чудно да чуете и ръкопляскания. Да, всичко е почти като при истинските музикални концерти. Но кой знае - един ден детето наистина може да заслужи силни аплодисменти и да бъде впечатляващ музикален талант.

Внос от Германия!

- Подвижен усилвател чантичка

- Телескопична стойка: 109 см

- Микрофон

- Светлинни ефекти на стойката

- АUX вход за телефони и други

- Включен кабел за свързване

- Предварително записани демо мелодии: 4 бр

- Бутон за аплодисменти

- Контрол на звука

- Стоп бутон

- Отделение за поставяне на MP3-плейъри или телефон

- Работи с батерии: 3 x AA (на са включени)

- Размери на опаковката: 23 / 56 / 9 см

- Тегло с опаковката: 1 кг

Линк:

https://www.hugendubel.de/de/sonstige_artikel/simba_my_music_world_i_mic_musicstation_in-25276040-produkt-details.html?internal-rewrite=true

Условия на промоционалната оферта:
  • След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
  • Изпращаме с опция тест и преглед преди да платите
  • Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма и е за сметка на купувача

Коментари за офертата