Поръчай!
-47%
спестяваш
91лв
99лв
190лв
1 бройка
До края на офертата
остават
Адрес Пловдив, 4005
Телефон 0896244448
Изпрати запитване

Конструктор Костенурките нинджа Lego 79121 Turtles Ninja подводно преследване подводница лего Turtle Sub Undersea Chase

Оригинален продукт на LEGO!

Изживейте подводно преследване на Краанга с подводницата на Lego 79121 Turtles Ninja! Краанга са взели енергийната клетка и се измъкват с тяхната мини подводница. Запалете двигателя на страхотната подводница и потеглете на гореща гонка с Донатело, Леонардо и Ледърхед. Внимавайте за ракетите на подводницата на Краанга. Стреляйте с оръдието и разкачете малката подводница за да обсадите подводното средство на дроидите акули. Изберете си оръжие от оръжейната и се гмурнете във водата, за вълнуваща схватка с Лего Костенурките Нинджа и Краанга!

Комплекта включва пет мини фигурки с оръжия и аксесоари: Донатело, Леонардо, два Краанга плюс фигурка Ледърхед. Подводницата на костенурките, включва разкачаща горна черупка, отваряща се кабина, контролни панели, изстрелващо оръжие, движещи се перки, перископ, оръжия, оръжейна, колело за упражнения и отварящ се шлюз, за демонтаж на малката подводница. Мини Краанг подводницата, включва машина за изстрелване на ракети, компютърно табло, енергийна клетка и прозрачни елементи.

Оръжията включват два меча и два харпуна. Демонтирайте горната черупка, за да видите суперготините джаджи, на подводницата на Костенурките. Завъртете витлото и се впуснете, да преследвате мини Краанг подводницата. Избегнете ракетите на мини подводницата на Краанг. Грабнете оръжие от оръжейната и направете постановка на схватка, с Костенурка Нинджа и Краанг. Отворете шлюза и пуснете мини подводницата, за да направите двойно нападение на Костенурките, срещу мини Краанг подводницата. Подводницата на Костенурките е висока 14 см, дълга 24 см и широка 20 см. Мини Краанг подводницата е висока 3 см, дълга 11 см и широка 9 см. Мини подводницата е дълга 6 см, широка 3 см и висока 2 см.

Световноизвестната марка Lego е абсолютен лидер в областта на конструкторите за деца. Тя е създадена в Дания през 1932 г. Над 70 години конструкторите Lego поставят пред децата креативни предизвикателства и ги вдъхновяват да откриват света около себе си. Зарадвайте детето си с конструктора Lego 79121 Turtles Ninja от 2014 година с 684 броя части, 5 мини фигурки и допълнете колекцията си.

Внос от Германия!

- Подводница Костенурките нинджа

- Мини подводница

- Брой части: 684

- Мини фигурки: 5 броя

- Много аксесоари

- Подходящо за деца от 7 до 14 години

- Размери на опаковката: 48 / 29 / 6 см

- Тегло с опаковката: 1 кг

*Продукт с нарушена опаковка

Линк:

https://www.amazon.de/LEGO-Teenage-Mutant-Turtles-79121/dp/B00F3B3L52/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1551865843&sr=8-1&keywords=lego+79121

https://www.lego.com/en-us/service/buildinginstructions/search?initialsearch=79121#?text=79121

Условия на промоционалната оферта:
  • След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
  • Изпращаме с опция тест и преглед преди да платите
  • Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма и е за сметка на купувача

Коментари за офертата