Поръчай!
-36%
спестяваш
8лв
14лв
22лв
1 бройка
До края на офертата
остават
Адрес Пловдив, Пловдив
Телефон 0896022224
Изпрати запитване

Пони Fluttershy Hasbro A8275 My Little Pony Pop малкото пони

Hasbro е американска мултинационална компания за производство на детски играчки забавни игри. Хасбро са един от най-големите производители на детски играчки в света. Световноизвестните и познати на децата серии на марката Hasbro са: My Little Pony, Monopoly, Spiderman, Star Wars, Transformers, Nerf и много други.

Серията "My Little Pony" на Hasbro стимулира малките момиченца да полагат грижа и да изграждат навици. Играчките са в любимите на всички цветове.

Понитата са толкова сладки и досущ като тези в детското филмче My Little Pony. С новата серия POP децата могат сами да ги сглобят и украсят както пожелаят.

Комплекта включва едно пони, крила, розови гриви, птиченца, клетка за птиченцата със стълбичка, пиано и различни аксесоари, като рамки за снимки, пеперудки и стикери за украсяването на комплекта.

Внос от Германия!

- Пони Fluttershy

- Крила

- Розови гриви

- Пиано с шкафове

- Клетка за птички със стълба

- Птички

- Аксесоари: пеперуди и рамки за снимка

- Стикери

- Размери: 25.2 x 16.8 x 2.4 см

- Тегло: 159 грама

Линк:

https://www.amazon.de/My-Little-Pony-Story-Pack/dp/B00KZ6ZQ0S/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1502357496&sr=8-2&keywords=mlp+fluttershy+pop

Условия на промоционалната оферта:
  • След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
  • Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис на Еконт с 10% отстъпка от стойността на доставката

Коментари за офертата