Блог на Оферта.бг
Тук ще откриете актуални новини около сайта Оферта.бг
Каква е ползата за потребителя / клиента?
Три съществени разлики между Оферта.бг и другите сайтове за търговия
от 24 Януари, 12:24  0   8370
Ползите за всеки потребител, който пазарува в Оферта.бг са много, но три от тях се отличават значително от традиционните модели на Интернет търговията и сайтовете за Групово пазаруване (сделка на деня).

Първо, Оферта.бг не предлага ексклузивност на дадена оферта за определен град! В сайтовете за групово пазаруване се допуска по една оферта на ден за вашия град, което автоматично означава, че потребителят е с ограничена възможност за избор.

Например, ако днес във Варна има ваучър за пица, то вашият избор се свежда до ресторанта за пица, без значение какви са вашите предпочитания в момента!

Оферта.бг предлага множество възможности във всеки един момент! Целта ни е да създадем конкурентна среда и възможност за избор, като противовес на ексклузивността и контролираното насочване на потребителя.

Второ, тъй като Оферта.бг НЕ взима комисиони от търговците голяма част от тях проявяват далновидност и прехвърлят комисионата, която биха платили в другите сайтове в полза на потребителя. С други думи търговците могат да си позволят по-големи отстъпки в цената, защото не плащат процент на сайта.

Това е пряка и много осезаема позла за потребителя, защото влияе директно на цената на продукта/услугата в посока надолу.

Трето, потребителите определят рейтинг на офертите в сайта. Това означава, че видимостта на една оферта се определя не от офис служители, а от самите потребители. Тоест, качеството на една оферта се определя от преценката на ползвателите на сайта, вместо от търговски преговори между сайта и търговеца.

Очакваме вашите мнения по темата в коментарите по-долу!


Коментари за статията